IRENE S LUNDE

lansert sept. 2017

tjenester : visuell profil, logo, web

om irene s lunde

Irene er Oslojente, men har bosatt seg på Kolbotn med familien. Hun har bachelor i Kunstfag fra Kunsthøyskolen i Oslo. Der var hun innom mange ulike kunstretninger, materialer og teknikker for å finne ut av om det var kunstner hun skulle bli. Men det var foto hun hele tiden vendte tilbake til. Irenes vakre bilder har vært publisert i en rekke ulike magasiner i inn og utland.

 

om prosjektet

Da Irene tok kontakt med meg var det “på høy tid”, ifølge henne selv. Nå var det på tide å kommer seg på nett! Irene er ikke en fotograf som stiller opp familier i et studio, hun er opptatt av å vise følelser, ekthet og fange de naturlige øyeblikkene. Det som skjer her og nå. Resultatet ble et personlig, stilrent og akkurat passe “uhøytidelig” visuelt uttrykk. En enkel, men personlig logo + en stilren webside hvor Irenes vakre bilder får spille hovedrollen.

irene_familiefotografering_bærum_marianne-wahlberg-3600-1024x684

Logo

hovedlogo
submarks

Fargepalett

Webside

Irene S Lunde

“Jeg har jobbet som fotograf i mange år uten å ha hatt en skikkelig nettside. Det var på høy tid å bli synlig på nett, da jeg plutselig kom over A Design Studio på Instagram. Jeg hadde lett lenge etter ”den rette” til å lage siden min. En som jeg følte hadde den stilen og uttrykket jeg ønsket meg, og da jeg scrollet nedover feeden hennes, visste jeg at hun var personen jeg skulle bruke.

 

Anette har evnen til å se det estetiske rundt en nettside, ikke bare det at den skal være funksjonell og oversiktlig, men ha det lille ekstra. Og det har vært veldig viktig for meg. Jeg følte at hun ”så” meg og min stil og kunne skape en fin ramme til mine bilder og ikke minst en logo som jeg synes kler meg og mitt bilde uttrykk perfekt. Siden har blitt akkurat passe leken og feminin som jeg ønsket meg, og jeg er utrolig fornøyd med resultatet.

 

Opplevelsen med Anette har vært helt fantastisk på alle måter. Hun er veldig dyktig i det hun driver med.  Kreativ, ryddig, ærlig og ikke minst tålmodig. Dette har vært en utrolig fin erfaring og jeg kan trygt anbefale henne videre.”

BLOGGEN