Kunder og referanser

Bli bedre kjent med noen av de fantastiske kundene mine!

Og ta gjerne en titt på noen av mine siste .. 

Cathrine Støen

Visuell profil / nettside

«Jeg er strålende fornøyd med hele prosessen i fra A til Å. En svært ryddig prosjektstyring gjorde alt så oversiktlig og trygt for meg.En morsom og kreativ prosess hvor jeg lærte mye! Jeg er så fornøyd med den nye visuelle profilen min og hjemmesiden Anette har laget.

— Cathrine Støen / Kontrast

Amalie Fagerli

Visuell profil / nettside

«Ny nettside har stått på ønskelisten i flere år, så når jeg endelig tok steget, var jeg ikke i tvil om hvem som skulle hjelpe meg med å realisere drømmen! Jeg har kjent Anette siden vi var interiørbloggere, begge to, og jeg vet hvor utrolig dyktig hun er.

Jeg ønsket meg en nettside i litt annen stil enn det Anette vanligvis lager, men jeg visste at denne kreative dama ville ta den utfordringen på strak arm. Elsker designet, fargene og detaljene – Anette har ekstremt god estetisk sans, vet hva som fungerer godt for besøkende og hvordan gjøre det hele funksjonelt. Hun har tryllet frem en nettside som er «meg» – både rocka og bohem. Kommunikasjon, designprosessen og opplæring gikk som smurt.

Jeg er utrolig fornøyd og anbefaler henne på det sterkeste. Ingen over, ingen ved siden. Anette er sjukt flink!»

— Amalie Fagerli

Anette Selnes

Visuell profil / nettside

"Å jobbe med Anette har vært en av de viktigste investeringene jeg har gjort! Ikke bare har jeg fått en nydelig visuell profil og nettside, men prosessen fikk også frem kjernen av det jeg brenner for.

Jeg har fått SÅ mye skryt av nettsiden og alt sammen!! Og jeg er så fornøyd! ”

— Anette Selnes

Ygg & Lyng

Nettside

«Vi hadde lenge fulgt Anette på Instagram og var imponerte over hennes grafiske og minimalistiske utrykk. Vi er så glade for at vi tok kontakt med Anette da vi hadde behov for å utvikle vår nye nettside. Hun oppfattet fort hva vi ønsket både av design, utrykk og funksjonalitet.

Noen ganger møtte vi utfordringer i henhold til ulike funksjoner. Anette ga seg ikke før hun hadde løst utfordringen. Vi er også imponerte over hennes kunnskap når det gjelder «det tekniske». Vi hadde ingen erfaring med WordPress fra før, men Anette lagde egne videoer tilpasset vår nettside og forklarte alt vi lurte på.

Vi opplevde at vi fikk mer enn vi kunne forvente, og Anette har flere ganger hjulpet oss med utfordringer i etterkant. Vi kan på det varmeste anbefale Anette! «

— Elin Louise Sveen, Ygg & Lyng

Alen Cordic

Visuell profil / nettside

"Det är en sann glädje att omges med människor som är så pass duktiga, professionella och dedikerade till sina jobb som Anette.

Hon är en av dem kreatörer som jag har haft privilegiet att jobba med. Projektet har präglats av minutiöst planering, god strukturering och fantastisk kreativitet ... resten är samarbete."

— Alen Cordic

HA interior design

Visuell profil / nettside

«Endelig har jeg fått en nettside som jeg føler gjenspeiler mitt uttrykk og min profil! Jeg forandret nettsiden min ofte, uten å føle at jeg ble fornøyd, og brukte mye tid på det. Jeg hadde visst om Anette i flere år da jeg etter 13 år med eget firma tenkte det var tid for en forfriskende oppdatering.

Anette satte alle detaljer på dagsorden, systematiserte og med en skarpt og estetisk blikk hjalp hun meg frem til et resultat jeg følte var «meg», og guidet meg gjennom alt det tekniske. Jeg har også fått en helt ny design og logo-profil som er estetisk linket til min tidligere profil, men igjen, viderutviklet og fornyet. Jeg er veldig fornøyd og har fått en langsiktighet i utrykket mitt»

— Helene Arentz

Cecilie Jystad

Visuell profil / nettside

«Etter å ha fulgt A Design Studio på Instagram over lang tid og blitt inspirert av arbeid som Anette har gjort for andre, ble jeg superglad da jeg endelig fikk booket tid til å utvikle nettside og visuell profil for min bedrift. Jeg var veldig spent på prosessen og om jeg fikk til å formulere hva jeg ønsket, men Anette var veldig god til å stille de riktige spørsmålene og kartlegge hvilke behov og ønsker jeg hadde. Prosessen var ryddig og spennende – med svært god kommunikasjon via forklarende videoer som hun sendte fortløpende. Hun gjorde en formidabel jobb med å lære meg hvordan man bruker nettsiden, og var alltid behjelpelig underveis. Anette har svært god sans for design, både med tanke på kundens behov og faglig kompetanse.

Hele prosessen, inkludert resultatet, var en positiv opplevelse og jeg ville helt klart samarbeidet med A Design Studio igjen.»

— Cecilie Jystad

Emma Fisher

Visuell profil / nettside

«Jag hade haft planer på att göra om min hemsida och grafiska profil en tid då jag önskade en renare, proffsigare framtoning. Jag hade börjat leta efter någon som kunde hjälpa mig när jag av en slump hittade A Design Studio.

Jag kände direkt att Anette var rätt person att hjälpa mig och hade fullt förtroende för Anette från första stund. Trots att vi aldrig träffats, eller pratar samma språk, så har processen varit helt igenom lätt och smidig med tät kontakt. Anette förstod direkt vad jag var ute efter och jag är verkligen supernöjd med resultatet. Jag ger henne mina varmaste rekommendationer!»

— Emma Fisher

Elisabeth Heier

Visuell profil / nettside

“Da jeg skulle ha nytt design på nettsiden min var det viktig å finne en designer med et uttrykk jeg likte til å gjøre jobben. Jeg har kjent Anette i A Design Studio en stund og visste at hun både er dyktig, profesjonell og har en sterk estetisk sans.

Jeg har fått mye mer enn jeg forventet, tett oppfølging, rask respons og gode idéer og innspill gjennom hele prosessen. Anette er profesjonell og jeg har følt at nettsiden har vært i det beste hender hele veien. Resultatet har blitt en en blogg der hun har utformet et design med utgangspunkt i mine ønsker og tanker, og i tillegg har hun fanget opp alt det jeg ikke hadde tenkt på. Jeg er kjempefornøyd og anbefaler A Design Studio på det varmeste!”

— Elisabeth Heier

Fride Severeide

Visuell profil / nettside

“Jeg er kjempefornøyd med jobben Anette gjorde for meg! Jeg elsker min nye visuelle profil, logo og nettside. Hun har virkelig gjort en fantastisk jobb med å sette mine tanker og idèer til liv, og hele prosessen har vært veldig ryddig og enkel å forholde seg til. Jeg anbefaler Anette på det varmeste!”

— Fride Severeide

Liv og Yngvar

Visuell profil / nettside

«Hurra! jublet vi da Anette tok kontakt og sa at hun hadde tid til prosjektet vårt. Vi var helt i startfasen med vår livsstilsblogg, livogyngvar.no, og var egentlig usikre på det aller meste. Men etter kort tid hadde Anette tryllet frem en ren og minimalistisk logo og et nydelig, og ikke minst oversiktlig, bloggdesign som matcher innholdet vårt perfekt!

Spennende, inspirerende og lærerikt er stikkordene for prosessen, for ikke å glemme morsomt! Når vi først er i gang må det også sies at Anette har ekstremt god smak, og er både kreativ og stilsikker. Og så har hun vært utrolig proff, dyktig og tålmodig i opplæringen (og håndteringen) av to som er milevis unna nyere EDB-kunnskap. Vi anbefaler henne varmt til absolutt alle!»

— Liv & Yngvar

Nuen

Visuell profil

“Vi hadde kjent til Anette og hennes designstudio en stund, så da vi trengte hjelp til å lage vår visuelle profil var A Design Studio førstevalget.

Prosessen fra start til slutt har vært utrolig nyttig for oss. Vi har drøftet, diskutert og satt stor pris på å ha Anette som sparringspartner gjennom det hele. Anette er dyktig, smilende og idérik, og har etter endt prosess utstyrt oss en skikkelig flott, innholdsrik og ryddig brand style guide som vi er svært glade for å allerede ha tatt i bruk.»

— Lene & Kristian

Therese Knutsen

Nettside

«Som interiør- og hagedesigner ønsket jeg en personlig og helhetlig ramme rundt mine kreative prosjekter. Anette har vært uvurderlig i prosessen med å forme min nye tilstedeværelse på nett! Hennes profesjonelle arbeidsmåte, gode ideer, og tekniske løsninger har gitt meg en visuell identitet som løfter mitt arbeid, og som gir mine kunder og lesere en oversiktlig og estetisk opplevelse når de besøker min nye nettside og blogg.

Jeg er kjempefornøyd og anbefaler A Design Studio på det varmeste!»

— Therese Knutsen

Fryd hagedesign

Visuell profil / nettside

"Jeg kom over A Design Studio helt tilfeldig veldig tidlig i etableringen og tenkte med en gang at dette er jo akkurat det jeg trenger. Selv om jeg pleier å ha ganske mye meninger om hvordan jeg jeg vil ha det var jeg trygg på å overlate til Anette å ta seg av den kreative prosessen og designe noe som passet til det jeg var på jakt etter. Anette har virkelig sansen for å lage nydelige logoer og profiler og traff akkurat på finne det uttrykket jeg ønsket meg.

Prosessen var både spennende, krevende og lærerik, og ikke minst oversiktlig og strukturert. Anette kom også med gode tips og idéer underveis i prosessen i forhold til hva som ville fungere. Jeg har fått en super logo som jeg er kjempefornøyd med og som passer godt med meg og min stil. I tillegg har jeg en flott nettside jeg kan administrere selv etter god opplæring.»

— Jannicke

Gunn K Monsen

Visuell profil / nettside

«Jeg har vært så heldig å få jobbe med A Design Studio på min nye webside og blogg. Jeg trengte virkelig en ny ramme rundt mine arbeid og en helhetlig profil. Anette har et nydelig utrykk i alt hun gjør av designarbeid og jeg er utrolig fornøyd med jobben hun har gjort for meg. Hun skjønte raskt hva jeg hadde behov for og med logo og visuell profil traff hun ved første utkast.

Nå har jeg en plattform med blogg og nettside som jeg er veldig stolt over og som helt klart løfter mitt arbeid. Det hele har vært en inspirerende prosess og jeg kan virkelig anbefale A Design Studio på det varmeste.»

— Gunn K Monsen

Gjøen Arkitekter

Visuell profil / nettside

“Jeg kom over A Design Studio ved en tilfeldighet, og det er jeg utrolig glad for i dag! Anette har på en profesjonell og usedvanlig inspirerende og hyggelig måte drevet prosessen med redesign av logo, visuell profil og etablering av hjemmeside for mitt lille arkitektfirma. Jeg var lenge usikker på innhold og hva jeg egentlig ville, så det passet jo ekstra godt å kunne delta på kickstart-kurset i forkant av samarbeidet! Den vakre layouten er en inspirasjon i seg selv.

Jeg har lært mye underveis, og er superfornøyd med resultatet! Jeg vil varmt anbefale A Design Studio videre!”

— Ulla Bergesen

Hjemme hos Hamre

Visuell profil / nettside

«Jeg er veldig glad for at valget falt på A Design Studio til utformingen av min nye hjemmeside og logo. Oppfølgingen har vært helt topp fra start til slutt. Jeg har fått være delaktig i hele prosessen, vi har drøftet ulike idèer og løsninger underveis. Anette har tatt hensyn til mine ønsker hele veien og vært åpen for forandringer.

Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet og anbefaler A Design Studio på det varmeste. Tusen takk for en fantastisk oppfølging og jobb, Anette!»

— Line B Bårnes

Irene S Lunde

Visuell profil / nettside

«Anette har evnen til å se det estetiske rundt en nettside, ikke bare det at den skal være funksjonell og oversiktlig, men ha det lille ekstra. Og det har vært veldig viktig for meg. Jeg følte at hun ”så” meg og min stil og kunne skape en fin ramme til mine bilder og ikke minst en logo som jeg synes kler meg og mitt bilde uttrykk perfekt. Siden har blitt akkurat passe leken og feminin som jeg ønsket meg, og jeg er utrolig fornøyd med resultatet.

Opplevelsen med Anette har vært helt fantastisk på alle måter. Hun er veldig dyktig i det hun driver med. Kreativ, ryddig, ærlig og ikke minst tålmodig. Dette har vært en utrolig fin erfaring og jeg kan trygt anbefale henne videre.»

— Irene S Lunde

Vibeke Langørgen

Visuell profil / nettside

"Da jeg skulle starte helt på nytt å endre både platform og navn på bloggen var jeg ikke i tvil om hvem jeg skulle kontakte. Jeg har fulgt med Anette i mange år, å vet at hun er dyktig. Ekstra stas var det når hun fikk muligheten å jobbe med min logo tidligere enn antatt. Min forrige logo til Bengtgarden laget jeg selv, men denne gangen ville jeg få andre øyner på det.

Jeg er så glad for at jeg valgte A design Studio og må si at Anette løste oppgaven på en fantastisk måte. Og igjen sitter jeg med den perfekte logoen for meg. Det beste av alt er at den er HELT MEG!! Noe som er et resultat av at Anette fikk frie tøyler og at jeg stolte helt på Anette i prosessen. Så Anette kan jeg varmt anbefale videre – hun ivaretar deg og dine ønsker på en fantastisk måte!»

— Vibeke Langørgen

Grubbestad Gård

Visuell profil / nettside

"Vi er så fornøyde med ferdig profil/nettsted og samarbeidet med A Design Studio. Det har vært en super, konstruktiv, kreativ og ikke minst veldig hyggelig tid. Våre ønsker og behov er godt ivaretatt under hele prosessen.

Tusen takk for tålmodighet og fine innspill på vår vei til å finne vårt designuttrykk Anette. Vi falt for din rene enkle stil og føler dette gjenspeiles hos oss. Anbefaler A Design Studio varmt videre og gleder oss til å ta i bruk ferdig resultat her på Grubbestad Gård AS.”

— Solveig, Roar, Cecilie og Bjarne

Istoria

Visuell profil / nettside

»Med nyoppstarta fotobedrift hadde eg behov for både nettside og blogg kor eg kunne få vist fram bildene mine og fortelle litt om mine tenester. I tillegg hadde eg behov for hjelp til utforming av logo og visuell profil. Anette har utført oppdraget på ein glimrande måte!

Anette har strekt seg meir enn langt for å hjelpe meg og eg er svært nøgd med både resultat og oppfølgjing!»

— Kjersti Kambe

Ann Elin Sørøy

Visuell profil / nettside

«Jeg har virkelig gjort et godt valg med å la A Design Studio designe min nye webside og blogg. Jeg trengte en ny og «fresh» profil med fokus på mine bilder.

Jeg har ikke noe erfaring med webdesign og trengte virkelig hjelp til dette. Bloggen min er blitt oversiktlig og et fint arbeidsverktøy for min bedrift videre ved å kunne legge ut mine kundeprosjekter og oppdrag, samt mine oppussingsprosjekter hjemme og trender som interiørblogger. Hun er dyktig til å forstå hvilken stil og ønsker man har og hyggelig å samarbeide med. Raske tilbakemeldinger og oppfølginger.

Nå er jeg den stolte eier av en ny og flott webside. Nå kan jeg bare fortsette og kose meg med min lidenskap for å fotografering, interiør og samarbeid med kunder. Jeg kan på det varmeste anbefale A Design Studio. Hun har lært meg utrolig mye som jeg aldri hadde trodd jeg skulle få til!»

— Ann Elin Sørøy

Hepp

Visuell profil / nettside

“Vi hadde en ekstra stor utfordring til A Design Studio da vi var et helt nystartet firma, med to damer som begge hadde tydelige ønsker og tanker om hvordan hjemmesiden skulle bli. Heldigvis tok Anette oss med på en reise som gjorde at vi åpnet oss for at det var også andre muligheter enn hva vi først hadde sett for oss.

Våre behov og ønsker ble møtt til en hver tid, vi har kommunisert sammen gjennom hele prosessen og Anette har vært tilgjendelig for hva enn vi lurte på. Vi ble utfordret til å gjøre ting litt anerledes og se produktet på en litt annen måte. Og vi har blitt kjempefornøyde med sluttproduktet.

Vi anbefaler Anette og hennes designstudio på det varmeste. Her får du en dame som brenner for faget sitt og som er dyktig med mennesker. Vi hadde et godt samarbeid med Anette, og vi ser frem til nytt samarbeid i fremtiden. Henne gir vi ikke slipp på så lett!”

— Grethe & Grete Renate

Lone Tepper

Visuell profil

«Vi vil med dette takke Anette hos Adesign for en profesjonell og inspirerende prosess med å bearbeide vår logo.

Anette klarte å redesigne vår «gamle» logo på en ukomplisert og stilsikker måte. Vi gir Anette våre beste anbefalinger til alle som ønsker en kompetent og effektiv prosess av denne type oppdrag».

– Monica

Trines matblogg
Nordre Heie Gård
Studio Kvänum Oslo
Vibeke Husebye
Hilde Hugsand
Malin Roksvåg
Nyanser
Tanja Myrbråten
Ulfven
By Betina
Ladybirds nest
Sonja Olsen
Mona Bristøl
Moderne stil
Nordiske hjem
Hilde Romundset
Event Design Norge
Fly AS
Raynydays Oslo
Blomsterverkstad
Ekestern Garden Design
Vakre Hjem & Interiør
Eik Innredning
Fargerom AS
Beskriv dine ønsker og behov
Les mer om designpakkene